Olen Taina Kinnunen, FT, Rautahöyhenen toimitusjohtaja ja pääosakas. Koulutukseltani olen kulttuuriantropologi, ja hoidan kulttuuriantropologian yliopistonlehtorin tehtävää Oulun yliopistossa. Takataskussani on myös sosiaalialan tutkinto ja vuosikymmenten kokemus kouluttamisesta ja asiakastyöstä.


Erikoisalaani on ruumiillisen käyttäytymisen ja kokemisen tutkimus. Intohimoni on pohtia, miten laadukasta asiakaspalvelua ja hedelmällistä yhteistyötä konkreettisesti tehdään. Mottoni on, että kohtaamisen taitojen kehittäminen on käyttäytymisen ja asennoitumisen uudelleen opettelemista, ja kestävä muutos perustuu tutkitulle tiedolle. Haluan tarjota ihmisyyden asiantuntemukseni käyttöösi parhaalla mahdollisella tavalla!


Yhteystiedot:

p. 050 517 8757

taina.kinnunen(at)rautahoyhen.fi


Olen Mari Aho-Palola, filosofian maisteri ja Rautahöyhenen viestintä- ja markkinointipäällikkö. Vuodet toimittajana ja tiedottajana ovat olleet kohtaamisen korkeakouluni.

Kaikenlaisia asiakkaita voi mielestäni oppia kohtaamaan ihmisläheisesti ja kunnioittavasti. Organisaatioiden menestys riippuu yhä enemmän digitaalisista viestintätaidoista, jotka ovat erikoisalaani. Sähköisten viestintäkanavien tekniikka on useilla yrityksillä hallussa, mutta sisällöntuotannon merkitystä ei ole sisäistetty yhtä hyvin.

Voit ottaa minuun yhteyttä kaikissa koulutuksiin liittyvissä ilmoittautumis- ja tilausasioissa. Autan löytämään parhaan ratkaisun asiakkaan tarpeita ja toiveita kunnioittaen.

Yhteystiedot:

p. 045-2571 999

mari.aho-palola(at)rautahoyhen.fi

Kouluttajiamme

Olen Annu Haho, terveystieteiden tohtori, etiikan tutkija ja kouluttaja.

Haluan pitää esillä ihmisten keskinäisessä toiminnassa arvotietoisuutta ja eettistä päätöksentekoa. Ne ovat tekijöitä, jotka lopulta ratkaisevat asiakaspalvelun ja organisaation menestymisessä. Kun on kykyä tunnistaa ja tahtoa huomioida toisen hyvä, se palautuu aina myös omaan hyvään.

Pidän työssäni arvokkaana mahdollisuutena tutustua ihmisiin, jotka haluavat tehdä eettisesti vaikuttavaa työtä.

Meillä on yhteinen tavoite: asiakkaan ja potilaan kokonaisvaltainen hyvinvointi!

Olen erikoistunut kehotietoisuutta koskeviin koulutuksiin. Viime vuosien keskeinen huolenaiheeni on ollut, miten uudet teknologiat muuttavat kehollisia vuorovaikutus- ja toimintatapojamme.

Osaamiseni taustalla on vankka tieteellinen tutkimus, joka ulottuu hoivaroboteista kinesteettisen empatiaan, ammatillisesta kosketuksesta teknologian filosofiaan. Ymmärrys kehollisuudesta kumpuaa pitkästä tanssitaustastani.


Olen Ville Erola, kokenut ja pidetty henkilökohtainen valmentaja, vaativan myyntityön ammattilainen ja monipuolinen esiintyjä.

Tuhansien ohjaustuntieni, asiakaskohtaamisteni sekä näyttelijä- ja tanssiesiintymisteni ansiosta erityisosaamisaluettani on vuorovaikutus sekä erilaisten ihmisten kohtaaminen.

Minut tunnetaan hyvinvoinnin ja hyvän mielen lähettiläänä, jonka tärkeimpiin arvoihin kuuluu ennakkoluuloton asennoituminen kaikkiin ihmisiin ja uusiin tilanteisiin. Olen kehittänyt erityisesti kehollisen valmennuksen ja toiminnallisen aktivoimisen menetelmiä.

Suunnittelen ja toteutan Rautahöyhenen vuorovaikutustaitojen koulutuksia.

Olen Ilmari Kortelainen, kehotietoisuuden kouluttaja ja ruumiillisuuden tutkija.

Minulla on vuosikymmenten kokemus kehollisista lajeista, kuten mindfulnessista, joogasta, meditaation eri muodoista, Yi quanista ja autenttisesta liikkeestä. Koulutukseltani olen filosofian tohtori. Lisäksi olen kouluttautunut somaattisten menetelmien ohjaaja.

Olen kokenut ja persoonallinen luennoitsija, sekä julkaissut useita tieteellisiä artikkeleita meditaatiosta ja mindfulnessista suomeksi ja englanniksi. Luennoissani ja koulutuksissani yhdistyy pyrkimys ymmärtää kehotietoisuuden suhdetta tunne-elämään ja sosiaalisiin kysymyksiin.


Olen Lauri Jäntti, uskontotieteilijä, vapaa taiteilija ja kaupunkiaktivisti.

Etsin, kokeilen ja sovellan työkseni erilaisia kohtaamisen tapoja. Intohimonani on ihmisten ja instituutioiden väliset kohtaamiset ja törmäytykset. Järjestän tieteen ja taiteen rajoilla liikkuvia yhteisöllisiä hankkeita ja työpajoja, joissa tutkitaan vuorovaikutusta moniulotteisena psykososiaalisena, kulttuurisena ja kehollisena ilmiönä.

Koulutukseni ohessa ymmärrykseni vuorovaikutuksesta on rakentunut pitkäaikaisen tanssi-improvisaation harjoittamisen ja opettamisen myötä. Tämä näkyy myös työskentelytavoissani. Minulla on pitkä historia pedagogisesta ryhmätyöskentelystä mm. lasten, nuorten, vanhusten sekä maahanmuuttajien ja turvapaikanhakijoiden parissa.

Rautahöyhenessä toteutan moniaistisen vuorovaikutuksen ja kohtaamisen taitojen työpajoja yhdessä Taina Kinnusen kanssa.