Olen Taina Kinnunen, FT, Rautahöyhenen toimitusjohtaja ja pääosakas. Koulutukseltani olen kulttuuriantropologi, ja hoidan kulttuuriantropologian yliopistonlehtorin tehtävää Oulun yliopistossa. Takataskussani on myös sosiaalialan tutkinto ja vuosikymmenten kokemus kouluttamisesta ja asiakastyöstä.


Erikoisalaani on ruumiillisen käyttäytymisen ja kokemisen tutkimus. Intohimoni on pohtia, miten laadukasta asiakaspalvelua ja hedelmällistä yhteistyötä konkreettisesti tehdään. Mottoni on, että kohtaamisen taitojen kehittäminen on käyttäytymisen ja asennoitumisen uudelleen opettelemista, ja kestävä muutos perustuu tutkitulle tiedolle. Haluan tarjota ihmisyyden asiantuntemukseni käyttöösi parhaalla mahdollisella tavalla!


Yhteystiedot:

p. 050 517 8757

taina.kinnunen(at)rautahoyhen.fi


Olen Mari Aho-Palola, filosofian maisteri ja Rautahöyhenen viestintä- ja markkinointipäällikkö. Vuodet toimittajana ja tiedottajana ovat olleet kohtaamisen korkeakouluni.

Kaikenlaisia asiakkaita voi mielestäni oppia kohtaamaan ihmisläheisesti ja kunnioittavasti. Organisaatioiden menestys riippuu yhä enemmän digitaalisista viestintätaidoista, jotka ovat erikoisalaani. Sähköisten viestintäkanavien tekniikka on useilla yrityksillä hallussa, mutta sisällöntuotannon merkitystä ei ole sisäistetty yhtä hyvin.

Voit ottaa minuun yhteyttä kaikissa koulutuksiin liittyvissä ilmoittautumis- ja tilausasioissa. Autan löytämään parhaan ratkaisun asiakkaan tarpeita ja toiveita kunnioittaen.

Yhteystiedot:

p. 045 2571 999

mari.aho-palola(at)rautahoyhen.fi